Mit nye soveværelse

Jeg synes det var tid til at ændre mit soveværelse! Jeg er faldet pladask for farven ‘Pudder’ – en farve, som er svær at komme udenom pt, den er ret populær, man kan måske endda kalde den en af årets helt store farver. Det hele startede med, at jeg købte en seng i den smukke farve. Så fik jeg ideen til at lave mit soveværelse “Tone-i-tone” – Nu har jeg jo her på bloggen ævlet løs hele året og det meste af sidste år med om, hvor lækkert det er at male “tone-i-tone”, -så det var på tide at handle efter egen prædiken.
Jeg købte en lampe i den samme farveskala som sengen, blot mørkere og så gik jeg på jagt efter maling i to forskellige toner.  Jeg valgte ‘Elegant’ maling i farvekoderne: 1010-Y80R og 1515-Y80R. Den ene væg er altså nogle toner mørkere end den anden, det ses tydeligst på billedet herunder.

Malenes soveværelse 1
Lampen er Verner Pantons Flower Pot i en helt ny farve ‘Beige-Red’ – Sengen hedder Essential og er fra Auping.

Som I kan se på billederne har jeg ladet noget af væggen forblive hvid, for at give højde og luft til rummet pga. de skrå vægge. Havde jeg malet hele væggen var jeg bange for at det ville blive for kompakt og tungt.

Malenes soveværelse 2

Malenes soveværelse 3

Bonus: Aupings senge er bæredygtige, den indholder ingen giftige rester fra lim eller maling, og det går jo så fint i tråd med Beckers maling som er svanemærket – Jep jeg kommer til at sove sundt og godt i nogle år her.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s