Det feminine vaskerum

Giv dit bryggers/vaskerum et lækkert look – Jeg tror de fleste egentlig overser dette rum, det er jo en slags værksted, et sted hvor vi opbevarer vores overtøj, vasker tøj osv. Det behøver ikke at være pænt, det ved jeg godt, men hvorfor ikke? Hvorfor ikke gøre det lækkert og indbydende? Det må da gerne være et sted, man har lyst til at være ikk? Jeg tror det gør hele den sure vasketjans lidt lækre og hyggeligere. Hvis dit vaskerum f.eks. ligger i kælderen, så er det ofte lidt dunkelt og trist… -sådan meget kælder-agtigt. Denne følelse kan du faktisk male væk. Mal evt. med smukke støvede pastelfarver som vi har gjort her, det vil fjerne lidt af kælder-stemningen og løfte rummet på en lækker måde.

A 13788
Væggen er malet med farverne: Balett 672. Skabene er i farven Retro 780 og selv stolen har fået en tur med samme farve som skabene.
A 13788
Og når du nu er i gang, hvorfor så ikke gå all in? Giv dine træklemmer kulør med maleresterne. Her har vi brugt farverne: Citron 634, Riddarsporre 679, Kokos 502 og Kolibri 766.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s