Inspiration: Udskift linoleumsgulvet

Er du træt af dit gamle linouleumsgulv? Eller synes du bare at linouleum og andre gulve er for plastik-agtige eller kedelige. Så kig med her og få inspiration til, hvordan du kan ændre udtrykket i det ønskede rum med lidt maling og god fantasi (og tålmodighed).

ycupinc6zhippnkb5be2

Gør ligesom på billedet ovenover. Mal dine gulve i et mønster, for eksempel firkanter, og i forskellige farver. Det virker måske uoverskueligt, men det er faktisk ret nemt, når man først kommer i gang. Så vælg de ønskede farver, og gå i gang med at svinge penslen.

xsqm0c5l5sr5tizghp6d

Det giver et smukt spil i rummet og kan give liv til interiør, der ellers er meget hvidt og måske mangler lidt farve. Det kan virke, som noget af et sats at male gulvet, men det skaber også en helhed i for eksempel køkkenet.

beckers-bedroom-sno816-duggregn778-aqua764-himmelsbla742-renovated-studio-sweden

Du kan også gøre det i soveværelset eller børneværelset. Det understreger også en mere legende tilgang til indretningen og gør, at de ellers hvide vægge ikke bliver så kliniske.

TIP: Lad evt. en af farvene i gulvet gå igen i andre møbler og tekstiler i rummet. Som for eksempel her ovenover, hvor blå går igen. Det skaber igen en sammenhæng i værelset og giver alligevel ro for øjet.