Guide: Sådan maler du dine trægulve

Har du et gammelt og slidt trægulv, der godt kunne trænge til en opfriskning? Eller trænger du til forandring i dit hjem, så se med her og bliv guidet til, hvordan du med lidt maling kan gøre noget ved dine trægulve. Det kræver virkelig ikke det helt store af, du skal blot bruge tid, god rengøring ( Inomhustvätt Plus ), malerrulle, maling og lidt gå-på-mod.

Beckers Älskade kulörer

Hvis du følger video’en til sidst i opslaget, kan du som på ovenstående billede få et lækker look i dit rum, ved blot at male gulvet. Du kan også tilføje en firkant med et mønster eller én farve, for at indramme de møbler, der står indenfor firkanten.

Beckers_Salvia825_Saltsten799_kokos502-704x1024

A 13788

Du kan også vælge at male dit gulv i et af dine rum i en farve, som du godt kan lide eller som komplementerer dine møbler og indretning. Du kan også vælge at skabe kontrast til dine møbler og selve rummet ved at male gulvet i en farvenuance for sig selv. Det vil skabe en legende og udtryksfuld stemning i rummet.

Beckers Älskade kulörer

Du kan skabe en sammenhæng i rummet ved at male i samme nuance. Især i mindre rum, som eksempelvis i entréen –det giver et gennemtænkt og elegant udtryk med ens nuancer.

Følg med her og se, hvordan du gør det: