Inspiration: Små detaljer, der giver et unikt hjem

Du kan med meget få midler lave udtryksfulde og unikke ændringer forskellige steder i dit hjem, som du normalt glemmer eller gemmer væk. Men ved at gøre noget ekstra ud af stederne med lidt farve, får du et smukt og anderledes udtryk i rummene.

HyperFocal: 0

Prøver du at gemme dine radiatorer væk? Forståeligt, for de er ikke altid de smukkeste, men prøv i stedet at male radiatoren i en smuk farve, der står i kontrast til væggen, som den hænger på. Det bliver hermed et kunstværk eller et udtryksfuldt objekt. Især terrakotta farven, som på billedet, op imod den smukke matte og dybe himmelblå.

HyperFocal: 0

Eller mal indersiden af en dør, som ofte står åben. Det skaber et legende og unikt udtryk. Du kan matche nuancen med andre møbler eller tekstiler, der går igen i din indretning, for at skabe sammenhæng. Dette kan også skabe fokus på en smuk dør, hvis du er så heldig at have sådan én.

HyperFocal: 0

Har du en smuk lampe stående i vindueskarmen? Eller en smuk vase eller lysestage? Men synes du, at den forsvinder i den hvide vindueskarm, når solen skinner smukt eller lyset fra vinduet er kraftigt. Så skaber du spil i vindueskarmen og indrammer dine designobjekter, ved at male hele din vindueskarm på indersiden.