Guide: Sådan skaber du et naturligt og bæredygtigt look

Skandinavien er kendt for rolige, afdæmpet og hvide nuancer i boligindretningen – nogle ville måske kalde det kølige farver, men jeg elsker sammensmeltningen mellem de hvide vægge og trægulvene. I sammenspil med kontraster som sort og lidt blidere farver som grå og grøn.

HyperFocal: 0

For at bryde med de rene skandinaviske linjer, som bliver skabt med de lyse og hvide farver, kan du inddrage materialer som læder, træ og skind. Det underbygger bæredygtigheden og skaber en afslappet og varm stemning i rummet. Man får helt lyst til  at slænge sig i stolen og slynge tæppet rundt om sig med en varm kop kaffe eller te, synes du ikke?

HyperFocal: 0

Farvepaletten i de grålige toner skaber et smukt udtryk i sammenhæng med de brunlige og beige farver fra læderet, træet og tekstilerne. Især den mørke grå nuance på billedet, Skorsten 519, skal man ikke være bange for at bruge, da denne grå farve skaber en elegant kontrast til resten af farverne og kan skabe dybde i et hvert rum.

HyperFocal: 0

Materialer som hør og keramik understreger det naturlige udtryk og skaber en imødekommende stemning i sammenhæng med træet og de beige nuancer.

Som på billedet ovenover er sort også en elegant og smuk kontrast i den naturlige miljø i rummene. Samtidig skaber det også et blikfang, som kan skabe fokus på de møbler, som du har kært. Samtidig med, at det også kan skabe noget ekstra i din indretning.