Inspiration: Miljøvenlige produkter, hvad vil det sige?

Som vi skrev her er Beckers den malingsproducent, der har flest miljømærkede produkter, og 99% af alle Beckers produkter er vandbaserede. Produkterne er mærket med både Svanemærket og har et mærke fra det svenske Astma og Allergi forbund. Men er du lidt i tvivl om, hvad det egentlig vil sige at være Svane- eller astma og allergi-mærket, så læs med her.

Svanen

Svanemærket, som er ovenover, har det formål at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Dette er både til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Der stilles derfor skrappe krav til eksempelvis kemikalieindholdet i malingen. Disse krav imødekommer Beckers Maling, også uden at gå på kompromis med malingens kvalitet og arbejdsegenskaber.

 unnamed

Det svenske Astma og Allergi forbunds mærke bliver anvendt når et produkt giver mindst mulig risiko for allergi. Det vil sige, at Beckers Maling er blevet analyseret og godkendt i forhold til ikke, at skulle give nogen form allergi. Men ikke kun malingen og påføringen af denne er blevet testet, også afdampningen er blevet målt fire uger efter, at den er blevet malet med – og godkendt.

 

Hvad er fordelen for dig som forbruger?

Selvom du er en miljøbevidst forbruger eller måske aldrig rigtig har tænkt over det, så vil du få gavn af at male med miljømærket maling, da de rum som det bruges i, dermed ikke påvirker dig, din familie eller dine omgivelser.

Du vil derfor kunne føle dig tryg ved at vide, at malingen er testet og godkendt i forhold til eventuel allergi og afdampning, men også da malingen fra Beckers har den mindst mulige miljøbelastning.