Guide: skab et lækkert og farvekoordineret vaskerum

Du kender det sikkert godt, alt for godt, ugens vasketøj hober sig op i vasketøjskurven. De mange strømper, der efterhånden ligger rundt omkring, fordi de ikke har nogen partner. Men du kan ikke rigtig overskue, at gøre noget ved det, for så ender det bare et andet sted og fylder. Jeg kender det alt for godt.

A 13788

Derfor er det utroligt vigtigt, i hvert fald for mig, at mit vaskerum/bryggers i sig selv er struktureret og lækkert, så det bliver nemt at rydde op og at man faktisk har lyst at ”opholde” sig i rummet, som man til tider kan føle, at man gør, når det virker som om vaskekurven er utømmelig. Og nej, det er ikke Mary Poppins taske, jeg har tjekket – vaskekurven har faktisk en bund.

A 13788

Du kan med lidt maling og nogle gode opbevaringsmøbler skabe et vaskerum, som du måske endda nyder at komme ud i. Gør som på billederne, skab et lækkert og farvekoordineret rum i de nuancer, du synes er pæne. Jeg er eksempelvis helt vild med den rosa-pudder farve i kontrast til den grå-blå, lidt mørkere nuance. Det giver et smukt spil i de mindre rum.

På billedet er væggene malet med Balett 672 og skabene i farven Retro 780.