Inspiration: Emma Sundh maler sit soveværelse (1. del)

I dag, på onsdag og på næste søndag følger vi med, når Emma Sundh maler sit soveværelse – det soveværelse, som hun selv længe har ønsket at lave om. Første del af malerprocessen var at vælge en nuance, som passede til hendes soveværelse. Emma Sundh var eksempelvis meget opmærksom på, at nuancen skulle skabe en hyggelig stemning i sammenspil med den gamle kakkelovn og den vinrøde sengegavl i soveværelset.

2L3A8480-1

Som Emma selv skriver om ændringen i soveværelset ” Jeg malede de hvide vægge i en rød, pudderfarvet nuance, der giver en følelse at være tilbage i 1920’erne. Og jeg valgte denne nuance, så det ikke blev for gulligt herinde.”
Det er dog vigtigt, at afprøve de mulige nuancer flere steder på væggene i soveværelset, da farven skal skabe en sammenhæng i rummet og derfor også skal passe til de andre møbler i lokalet. Samtidig er lyset og skyggerne i rummet og forskellige og det er derfor vigtigt, at finde ud af om farven ser flot ud på alle væggene og sammen med alle dine ting i værelset.

IMG_0064

Som Emma Sundh siger “Jeg ville gerne have en fornøjelig stemning herinde og derfor skulle der også noget kulør på væggene, i stedet for det hvide.”