Guide: Sådan bruger du trendfarverne fra Color Now 2018 kollektionen

Så du vores opslag på Facebook i mandags? Men ved du ikke helt, hvordan du kan skabe det samme udtryk hjemme hos dig – så læs med her, for farverne gør, at dit hjem kommer helt med på moden og det er faktisk et overskueligt weekend-projekt, hvis det var lige det, du gik og manglede.

Trendfarver fra Tikkurila ligner farverne Impulsiv og Tyll fra Beckers Maling og de to nuancer har et smuk sammenspil også i forhold til en hvide væg, som på billedet.

Den mørke Impulsiv farve giver dybde og ro i rummet. Sammen med Tyll farven skabes et elegant udtryk, som rammer plet i forhold til dette års tendenser.

Sådan maler du:

  1. Dæk af og sæt afdækningstape på væggene.
  2. Hvis du maler farverne på to tilstødende vægge, skal du male med den lyse Tyll farve først og lade den tørre.
  3. Derefter skal du også sætte tape på denne lyse flade, og male med den mørke Impulsiv farve. Denne farve lader du også tørre, men før overfladen er helt tør fjerne du afdækningstapen, så mættes farven bedst og den mørke farve dækker bedst således.

TIP: Husk (god) afdækningstape, så overgangen imellem de to farver, samt i forhold til dit eventuelle hvide loft, bliver flot og skarp.

Tikkurila_ColorNow2018_hallway_Reluja_S471 Disse nuancer giver et enkelt, men varmt udtryk i rummet og der behøver derfor ikke være billeder på væggen eller andet ophæng, da farverne skaber et udtryksfuldt spil. Hvis du vil skabe en bedre sammehæng i rummet i forhold til dine møbler, så anskaf dig eventuelt et tæppe i samme nuance, som på billedet.

TIP: Brug mørkere træmøbler, da de komplimenterer vægfarven og skaber mere dybde og elegance i rummet.

Tikkurila_ColorNow2018_hallway_luja_S471_Etruscan