Guide: Sådan maler Matilda fra Moe of Sweden sit soveværelse (2. del)

Fulgte du med i søndags, da Matilda fra Moe of Sweden tog det svære valg: Hvilken farve, der skulle være i soveværelset? Og gik igang med at grunde væggen? Hvis ikke så læs med her.

I dag blev det tid til at male med farven Klippa 598 fra Beckers Maling. Og allerede efter det første penselstrøg synes Matilda det virkede godt. Som Matilda siger: “Allerede efter første omgang og stadig lidt våd, som gør at malingen er lidt mørkere, så det helt fantastisk ud!”

img_2154-1024x1024

Men som Matilda siger: “Det er meget vigtigt at huske, at røre i malingen! Og det er vigtigt at dyppe rullen ordentlig, så der ikke kommer linjer eller striber efter rullen. Derfor skal rullen ikke have for meget eller for lidt maling, for der er så mange gange, at jeg ikke har gjort det, hvilket kun har resulteret i at vi måtte købe mere malling end, hvad var nødvendigt. Samtidig med, at der kom striber på væggen. ”

“Vi startede med at grunde væggen to gange, som du kan læse her. Dette gav en hel hvis overflade og normalt ville jeg så have købt nogle prøvefarve i de farver, som vi overvejede. Men med Iris, kørte vi blot på, med den valgte farve” sagde Matilda.

Matilda og Johan valgte en mat grå nuance, selvom de ikke kunne huske hvilken glans den foregående farve havde. Men den matte glans er efterhånden det mest almindelige nu og det smukkeste, efter Matildas mening. Da malerbøtten blev åbnet udbrød Matilda: “Det ligner en cremet lakridssause. Så nu skulle der bare rulles”.

img_2165

Og som Matilda siger: ” Jeg elsker at lave ændringer derhjemme og en ny farve på væggen ændre hele følelse og helt nyt udtryk!”