Inspiration: Sådan blev Matilda fra Moe of Swedens flotte soveværelse (3. del)

Fulgte du med sidste søndag eller i onsdags? Matilda fra Moe of Sweden er i gang med ændre udtrykket i sit soveværelse fuldstændigt, blot ved at male den ene væg i en ny farve. Læs med her og se resultatet – Matilda selv og hendes mand, Johan er “himmelsk lykkelige for det”, som hun selv siger.

IMG_2392-1024x1024

“Farvevalget var som du ved, ret hårdt, fordi vi ikke havde tid til at teste farven. Så vi tog en chance, en chance der viste sig at være rigtig god!” siger Matilda.

På billederne ovenover(det første er fra før, den andet er fra efter) kan man rigtig se forskellen. Og det er utroligt, hvilken anderledes, men stadig rolig og afslappende stemning, der er i rummet, efter at væggen er blevet malet i den grå nuance.

IMG_2384-1024x1024IMG_2379-1024x1024

Følelsen af at føle sig tilpas og kunne drømme sødt i dette soveværelse er fuldendt og som Matilda siger: “Med et nyt og dejligt senge linned i grå og hvid, føles soveværelset meget større og mere friskt. Vægfarven; Klippa 508, er så fantastisk, ikke for rodet og ikke for aggressiv, men stadig klar.” Og for at fuldeende den indbydende og afslappende stemning, tilføjer Matilda “Nogle eucalyptus buske på natbordet sammen med en lille håndcreme, noget jeg faktisk bruger hver aften. Jeg elsker at smøre mine hænder, før jeg falder i søvn.”