Guide: Sådan bruger du Magnetmaling.

Har du set nogle af vores foregående indlæg og tænkt, hvordan kan opskrifterne, tegningerne eller huskelisten hænge fast på væggen, når det ikke er en opslagstavle eller et køleskab? Så behøver du ikke vride hjernen mere! Det er en super smart og nem løsning, som kan gøre selv den kedeligste væg fuld af liv eller udskifte den noget monotome opslagstavle med en fancy og lækker farvet væg.

konferans-klar-955x1024

Du behøver ikke have den gamle og noget udekorative opslagstavle hængende i køkkenet, på kontoret eller på børnenes værelse. Nu kan du designe din opslagstavle og eksempelvis lave den som en naturlig del af resten af væggen, som på ovenstående billede. Det giver et stilfuldt og rent look, som stadig er livligt når dosmerssedlen eller fødselsdagsinvitationen kommer op og hænge.

Magnetfarg-1L_high-973x1024

Sådan bruger du Magnetmaling:

  1. Sørg for at overflade er rengjort og tør, inden du maler med magnetmalingen.
  2. Mal dernæst med en grunder, som gør at malingen du påfører, efterfølgende hæfter bedre og får en pænere overflade.
  3. Dernæst gøres magnetmalingen klar ved at omrøres grundigt og nu kan den påføres den ønskede væg eller område med en pensel eller malerrulle.

    TIP: Mal gerne flere gange, 2-3 lag, da det øger magnettiltrækningen.

  4. Da magnetmalingen er sort i sig selv, kan du maler over denne farve med lige den farve, som du kan lide, efterfølgende. Brug gerne en akrylmaling, for at få det bedste resultat.

TIP: Brug eventuel Beckers Maling Tavlelak i stedet for akrylmallingen, som også fås i mange forskellige farver. Så får du den ultimative opslagstavle!