Inspiration: Emma Sundh maler sit køkken (1.del)

Fuglte i med, da den svenske interiør blogger, Emma Sundh, malede sit soveværelse her? Nu er hun nået til køkkenet. Så følg med i dag og på onsdag og søndag i næste uge, hvor vi kan se, hvordan hun ændre udtrykket i sit køkken fuldstændigt. I dag starter malerprocessen, som sidst, med valget af farven til væggene.

Som Emma selv siger “Nu er det blevet tid til at ændre mit hvide, blanke og kolde køkken. Vi har tænkt på, at gøre noget ved køkkenet siden vi flyttede ind for et år siden. Ikke mindst fordi vores køkken i vores tidligere lejlighed var grønt og jeg elskede det grønne, varme og indbydende køkken.”

Så nu skulle køkkenet males, for køkkenlågerne begyndte langsomt at hænge, blive fulde af mærker og skader og det samme med væggene – så det var tid til en opfriskning!

IMG_9311

Kig med her, hvor Emma selv fortæller om processen og har lagt en lille film op om, hvordan hun valgte farven til væggene, for som hun siger ” Jeg kan godt lide, at forandre rum i forhold til de detaljer, der er i rummet. For de små detaljer gør hjem så personlige. Så jeg tænkte på, at vælge en farve, som ikke er for skrigende, men rolig og frisk. Derfor har jeg valgt en grålig nuance”