Guide: Emma Sundh maler sit køkken (2. del)

I søndags startede Emma med at gøre klar til at få malet sit køkken. Så du med her? Herunder kan I se, hvordan Emma kom frem til den helt rigtige farvenuance. Der skulle mange prøver og forskellige nuancer af grå til, før hun kom frem til den farve, som hun bedst kunne lide.

2L3A0615-2

Emma valgte nuancen Havstulpan 506 til væggene og en lidt mørkere nuance til køkkenlågerne, nemlig Knop 509.

 

Emma forberedte væggene inden hun skulle male dem med forsegler, for som hun siger: “Det er fremfor alt vigtigt i et køkken, da der kan være fedtklatter fra stegning og børn som har smidt sager på væggene – for eksempel mad – så er det vigtigt!”

2L3A0605-2

Så gik Emma igang med at male hendes køkken i den smukke grå nuance. Hun brugte en malerrulle til de store overflade for at få det bedste og mest ens resultat. I hjørnerne kan det dog være svært at komme helt ud og få et glat og ens lag maling, så her brugte hun en pensel.

“Nu er første lag af maling blevet påført, men det trænger til én gang til og så skal det tørre bagefter. Efter det så kommer ligesom piftet.”

2L3A0144

Nuancen står rigtig godt til fliserne i køkkenet og giver en mere nedtonet og varm stemning i forhold til den hvide farve, som der var før.

Se med på søndag, og find ud af hvad det er for et “pift”, Emma snakker om!

 

One Comment

Der er lukket for kommentarer.