Inspiration: Sådan skabes der plads til leg i børneværelset

Vi kender det alle sammen, det kan til tider ligne, at der er sprunget en bombe på børneværelset med legetøj over det hele. Og selvom, der måske ikke er ligeså rodet, som der plejer at være, så ser det bare rodet ud, fordi der er så mange forskellige farver. Læs med her og få inspiration til, hvordan man kan skabe mere orden og ro i børneværelset.

62490

Én måde at skabe ro i værelset er ved at male væg og hylder i samme farve. Ligesom på billedet skaber det struktur og gør, at hylderne bliver en del af væggen og dermed ikke er endnu et møbel i det allerede fyldte børne værelse.

TIP: Vælg evt. også opbevaringskasser i samme nuance som væggen eller hylderne og  skab den samme ro.

63597

Kasser og opbevaringsmøbler er altid en god ide i børnenes værelser. Man kan faktisk ikke få nok af dem, efter min mening. Du kan evt. male dem i forskellige farver, så de skaber orden til alle tingene, men samtidig komplimenterer alle de farver legetøjet har.

56011

Orden er sjældent et ord, man kan bruge, når man snakker om sine børns tøj. Og at de selv skal ligge det på plads er et drømme scenario, som er næsten umuligt at opnå. Men gør ligesom her på billedet, mal kommoden med tavlelak i forskellige farver og lad børnene selv tegne, hvad der er i de forskellige skuffer.
Hvem ved, måske det vil hjælpe børnene til at hjælpe dig? Og skabe lidt orden i hvertfald i tøjet.